training

Hvorfor træne med en vægtvest?

De, der kender til eller er interesserede i træningsverdenen, har sikkert hørt om vægtvesten. Dybest set er det en vest med lommer og et indre, der er fyldt til at bære ekstra vægt. De mest almindelige modeller er dem, der vejer mellem 10 og 15 og 20 kg, men der er også modeller med en lavere vægt, der hovedsageligt er designet til kvinder. Hvis du vil træne mere effektivt, er en vægtvest en fremragende mulighed.

Hvorfor er en vægtvest nyttig?

Hvis du synes, at din træning er ensformig, og du gerne vil øge modstanden eller intensiteten i din træning, kan du overveje at anskaffe dig en vægtvest. Selvfølgelig en, der passer til din fysiske tilstand. Med en træningsvest kan du gøre din træning meget mere intens og varieret.

Du behøver ikke at bære og løfte håndvægte og kettlebells, da du bærer dem på dig. På den måde arbejder hele din krop. Den generelle regel for vægtveste er, at de ikke bør overstige fire til ti procent af din egen kropsvægt. Du kan afvige fra dette, men det er dit eget ansvar.

Pointen med en vægtvest er, at du kan bære ekstra vægt, hvilket også betyder, at du udfordrer din krop. Når intensiteten af træningen øges, forbrænder du flere kalorier, hvilket hjælper dig med at nå dit vægttabsmål hurtigere.

Mange frygter dog, at de også vil miste muskler i processen. Styrketræning er den bedste måde at forhindre dette på. En vægtvest er en fremragende måde at arbejde med musklerne på og dermed styrke dem.

Ud over styrketræning kan udholdenhedsatleter også drage fordel af brugen af dette sportsudstyr. Som vi allerede har understreget ovenfor, er det vigtigt at vælge den rigtige vægtvest og at være gradvis, så slutningen af træningen ikke er en skade, men en stigning i ydeevnen.

Sidst, men ikke mindst, kan balancesansen forbedres ved at bære en vægtvest. Hvis du kan stå og bevæge dig stabilt, mens du bærer en tungere vægt, vil det være endnu lettere uden vægten. Hvis du ønsker at købe en vægtvest, bør du besøge onlinebutikken gymstore.hu, hvor du helt sikkert vil finde, hvad du leder efter i den høje kvalitet og det store udvalg af produkter.

Kilden til denne artikel er onlinemagasinet sportour.hu.